Bvc

Godmorgon!

Idag ska jag och Ella till BVC, var längesedan nu. Se så hon gått upp ordentligt och växer som hon ska...!
Måste städa med, skjuter på det varje dag.. Och så ska jag få iväg lite text till ÖMT, gratistidningen vi har i Överlida och Mjöbäck. Så dagen ska nog gå!

I hallen hos oss så har det stått en papplåda med en ny sorts isolering på, som håller vatten och allt vad det är. Jonny hade med den hem och Alfons är intresserad av allt Jonny gör, så dom har väl tittat på den.
I måndags var Noel här och lekte med Alfons och Noel frågade då Alfons vad lådan var för något. Alfons svarar helt allvarligt "-det här Noel, det här är framtiden.." haha han är SBI:s nästa säljare;)

Hoppas du får en bra dag och lyckas ta tillvara på sol och plusgrader!

Kram!

Smakportion

Hej igen,

idag fick Ella smaka på gröt första gången. Hon åt direkt! men jag vågade bara ge en sked, börja lugnt.

Lägger även ut ett kort på Tilde närhon åt första gången. 6 år sen nu, vi bodde i lägenheten och hade inte ens matstol till henne, hon satt i soffan:)

Kram

Sol!

Äntligen ser vi ljuset i tunneln!
Jag ogillar vintern och kylan, hatar att frysa och står endast i pulkabacken för barnens skull. Idag har vi plusgrader, solen skiner, det droppar från taken och fåglarna kvittrar. Blir alldeles lycklig!
Har suttit ute och fikat och solat, det blir riktigt varmt och jag kunde tänka bort snön och alla vissna växter runt mig som har stått kvar sen i somras:)

Hoppas ni också njuter av vårvärme idag!

Kram

RSS 2.0