Tidig morgon

Hej!

Frukost intagen och kläder framtagna. Tildes fika till skolan är till och med ordninggjord...! Vissa nätter kan jag bara inte sova (och inte blev det bättre av att en liten parvel kissade igenom blöjan, i min säng, vid halv fem...)

Denna veckan går i dopets tecken! På söndag döps Ella i Överlida kyrka. Tilde är med i miniorerna, kyrkans barngrupp, och dom ska sjnga med kören, något hon ser mycket fram emot. Pratade med prästen igår och planerade lite. Han frågade om önskepsalm och kom bara på tryggare kan ingen vara, blir samma som med Tilde och Alfons.
Ganska lugnt med allt ändå inför helgen! Har det på Långehall efteråt (slipper städångest här hemma), har beställt tårtor och kläderna är redan framplockade. Skönt!

Bjuder på ett par tillbakablickar på våra tidigare dop och önskar er en fin dag...!

Sömnig söndag

Hej!

En riktigt mysig helg lider mot sitt slut.

Jonas och Camilla med barn kom vid två igår och vi satt och pratade och barnen lekte. Vid halv sex kom fler barn och vuxna och vi var sen ett stort gäng som gick ner till hotellet för pubafton! Barnen sprang överallt och ingenstans och intog dansgolvet, dom hade hur kul som helst. Vi åt god mat och pratade. Var ganska mycket folk, mamma och pappa var t.ex där med sina grannar...! Vi gick vid elva men festen hade nog hållit på fram till två.

På vägen hem hade barn och pappor snökrig, var en kul avslutning på kvällen! Åtminstone för mig som slapp bli mulad:)

Idag har vi varit ute och gått, varit på barngympa och spelat spel. Bra söndag!

Kram på er!

Bebisgos och tvätt

Hej!

Vi har ett härligt lördagsnöje; tvätt! Fast jag "går hemma" så ligger vi alltid efter. Inga problem att tvätta rent, men sen hamnar allt i en gigantisk hög av tvätt som borde vikas och läggas i skåpen. Efter att ha letat mig fördärvad efter en tröja i morse har vi nu börjat få ordning i oredan.. Får väl se hur länge det håller denna gången:)

Om ett par timmar får vi gäster. Jag och Ella gosar tills dess!

Ha en bra lördag!

RSS 2.0