Några bilder från vår resa

 
 
 
Hej!
 
Nu har vi börjat landa efter vår intensiva vecka. 
Tvättat, packat upp, gått igenom foton och smält alla intryck. Nu börjar nästa stora grej, planera festen vi ska hålla i oktober!
Eftersom vi är fyra släkter + en massa vänner som ska samsas i en lokal har det varit mycket planerande redan innan inbjudningskorten skulle skickas ut; vi blir många! Och jag har bjudit flest, trots att jag fått begränsa mig till syskon. Men kul ska det bli och längtar efter att få fixa och trixa så det blir ett kul kalas!
 
Bjuder på några bilder från vår resa; resten sparar vi till en annan gång när jag sorterat och gjort ett fint collage med alltihop.
 
Jonnys föräldrar gifte sig på Island och vi besökte den kyrkan.
 
Lunch ute "på landet":
 
Alla fyra på Blue Lagun
 
Inne i Reyjkavijk:
 
Och så några "highlights" :)
 
Jonny och hans alternativa fru!
 
Jonnys cola!
 
Snuskiga isländare (eller hade vi bara snuskig fantasi? :) !)
M
 
 
Kram på er!
 
 
 

Hemma!

Hej!

I morse kom vi hem till svensk mark igen! Vi flög från Island 00:30, flyget tog 3 timmar och så är det två timmars tidsskillnad, så klockan var halv sex när vi landade:) inte mycket sömn!

Hemma väntade en vacker äreport som grannarna på gatan gjort och blommor från Jenny och Magnus. Tack!

Lägger inte upp så mycket kort från vår resa här nu, vi har några hundra bilder att gå igenom. Men tids nog ska ni få se bilder från både bröllop och semester.

Kram!!

Vi har gift oss!

Vi har gift oss!

Igår blev Jonny min man och jag hans fru. Vi gifte oss på Landvetter, dubbelbröllop tillsammans med Mona och Daniel, och nu är vi på bröllopsresa på Island.
Det var perfekt! Jag var vacker, kär, pirrig och lycklig.

Vi har kuppat, överraskat alla och planerat i hemlighet i ett halvår. Om ni visste hur vi smugit, dragit vita lögner och varit trååkiga:) tackat nej till semestrar, sagt att vi inte skulle hitta på någonting under sommaren. Köpt klänning, ringar, planerat, tränat, bokat resa "i löndom"...

Vi ville gifta oss på vårt sätt och detta blev verkligen vår dag!

Mamma fick veta i förväg, men inga andra. I morse kom vår annons in i tidningen och då hade vi redan lämnat Sverige:) och i eftermiddags fick alla gäster inbjudningskort till en stor fest i höst! (hoppas jag! Det hade ju varit surt om postgången krånglat).

Nu har vi njutit i Blå Lagun och i morgon ska vi upptäcka Island och kanske få upp killarna på varsin Islandshäst.

/fru Börjesson

RSS 2.0