Redovisning


 
Tildes redovisning gick så bra så..!
Modiga små barn som vågar stå och prata inför alla föräldrar.
 
 
Dom har gjort arbeten om luften, och Tildes grupp har gjort arbete om tjädern, nyckelpigan och flygplan.
 
 
 
Ella var med och var gosig och lugn. Här hemma är hon en riktig busig bebis som river ner skor, äter kattmat och välter toaborsten:)
 

 
 Nu ska vi äta lite mysmat; är det lill-lördag så är det!
 
kram!

Rummet

 
Hej!
 
Idag ska Tilde ha utställning i skolan! Deras arbete om luften ska redovisas och vi ska få se vad de gjort under året. Kul! Tilde kan nu läsa och skriva både små och stora bokstäver nu, så det har hänt massor under våren. 
 
Kommer du ihåg att jag berättade att vi börjat tapetsera tv-rummet? Nu är vi klara! Målat tak lister, bytt ut soffan till vår tre sits.. Ser tomt ut än, men vi bor in oss innan vi sätter upp tavlor och så. Nöjd är jag!
 
Tog ingen förebild men ni får se en gammal.
Före:
 
 
 
 
Efter:
 
 
 
 
 
Ljust och stort! :)
 
Kram på er!

Tidningsredaktörer

Hej!
 
Haft en bra helg? Vår var lugn, fix hemma och tårta på morsdag:)
 
 
 
I torsdags var jag och Ella på STT i Tranemo och korrekturläste nya Trivselbygdstidningen! Den skulle tryckas dagen efteroch kommer i brevlådan på torsdag.
Det är alltid lika kul tycker jag! Man får ut sidor, läser, rättar stavfel, flyttar annonser och funderar ut rubriker. Det brukar bli sena kvällar, men denna gången kom vi därifrån redan vid åtta, inte så dåligt ändå:)
 
Ella skötte sig exemplariskt! Efter att ha kräkts på golvet, slickat på glasväggarna och rivit sönder några magasin somnade hon gott:)
 
 
 
 
 
 
 Blir inte så mycket bloggande just nu, men är smog snart tillbaka med längre inlägg!
Kram!
RSS 2.0