Halloween och passproblem

Godmorgon!

Det blev inte mycket till storm! Den åverkan som blev på Överlida ryms på ett kort😜Sen festen har jag mest gått och slappat här hemma och varit nöjd över den avklarade festen -idag när jag vaknade kom verkligheten i fatt mig!
-Åh jag måste skicka tillbaka skolfoton!
-Nej, brevet till försäkringsbolaget är inte inskickat!
-Jag måste ju tacka ja till Ellas dagisplats!
-Hjälp, jag har ju glömt fixa nytt pass sen jag bytte efternamn- och om en vecka flyger jag till Polen!!!
Ibland hopar det sig... Jag får helt enkelt ordna allt idag och hoppas på det bästa.
Bra saker är att jag besiktigade bilen igår och den gick igenom, idag är det Halloweendisco för barnen och Alfons ska äääntligen på sitt första disco och att vi på fredag ska till Jonas och Camilla i Falkenberg för obligatoriskt Halloween-firande.
Och Krakow med banken ska bli hur kul som helst!! Bara jag fixar passet och kommer med flyget😉

Önskar er en fin dag med en bild på tokigaste Ella!Bröllopsfest!

Hej på er!
 
Här brinner ljus och vi har laddat inför storm med att koka vatten och bära in ved. Jag har dock en känsla av att vi kommer lindrigt undan.. men det kan ju visa sig att jag har fel redan om ett par timmar :)
Det är höstlov och Alfons sover hos mormor och morfar. Jag och Tilde myser i soffan och Jonny kollar nån allsvensk match på sin dator.
 
I lördags gick vår bröllopsfest av stapeln! All planering, fixande och trixande skulle upp till bevis.
Vi slet både innan och efter festen, men det var så värt det!! Jösses så kul jag hade!
Bara att se alla vänner, föräldrar och syskon gjorde mig varm inombords... Vi åt god mat, vi visade en film från vigseln och Island, vi visade bilder genom ett bildspel... syskonen höll fina tal och hade kul uppträdanden. Och sen dansade vi till mitt i natten:)
TACK för alla fina presenter och tack för att ni gjorde festen!
Har inte fått så många bilder från festen än tyvärr. Tog inga egna kort utan vi fick hjälp med det av Jonas och Camilla som var värdpar, och dom ska skicka bilder till oss. Så jag gör ett eget inlägg med det så fort jag kan.
Mona skickade en bild från innan festen, så här får ni se hur jag såg ut ialla fall. Men som sagt, det kommer mera!
 
 
 
Däremot tänkte jag ni visa lite bröllopsbilder!
Jag ville vänta tills vi haft festen, så de bilder som visades i bildspelet kom lite som en överaskning. Men nu är det fritt fram;)
 
Älskar våra kort, som är tagna av min förra jobbarkompis Gunnel och hennes dotter Jessika. Dom var med oss hela dagen, från det att vi blev sminkade tills vigseln var över.
Själva "bröllopsfotona" togs vid Skutesjön i Örby. Jag kände mig så vacker den dagen och fotona är så fina!
Har 600 bilder och kan naturligtvis inte visa alla, även om jag skulle velat. Men det kommer bli en hel del ialla fall:) Håll till godo:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En fantastiskt dag! 
Tänk om jag vetat allt detta för ett år sedan..
I november förra året överaskade Jonny mig med blommor och ett kort. I kortet hade han skrivit texten till en låt från filmen "Juno". Längst ner på kortet stod det "rad sex är en fråga" och jag fick då gå tillbaka i kortet. Och meningen på rad sex var "All I want is you to be my bride, take my hand and stand by my side". Ni förstår ju att tårarna rullade och som ni märker blev svaret ja ;)
Jag visste ju att Mona och Daniel pratat om att gifta sig ett år efter sin förlovning och när jag och Mona slagit våra koka huvuden ihop så gick planeringen av bara farten.
Jag är så glad för hur vi gjorde det, hur bra allt blev. Och framförallt är jag lycklig över att vara fru Börjesson!
 

Virriga veckan

Hej på er!

Vi har en virrig vecka! 
I måndags var bilen på verkstaden. Jonny fick skjuts in till Borås för att göra om sitt gips, han hade så ont. Det visade sig att han hade en blodpropp! Inte så ovanligt vid bruten hälsena, men lite otäckt...
I tisdags hade jag ett ärende i Mölndal av alla ställen. Min bil hade kommit tillbaka från verkstaden, men började låta igen.. Det var plasthöljet som skyddar underredet på bilen som helt enkelt trillat ner och släpade i backen. Tog mig till Landvetter och fick lånat en bil av Jonnys jobb. Sen hämtade mamma och pappa min, tack tack❤️
Igår fixade jag fest-ärenden i Kinna och idag ska det städas inför att vi ska ha övernattningsgäster i helgen.

Var även på BVC igår, och doktorn föreslog eget rum till Ella och 5-minutersmetoden för att komma i ordning ned hennes icke-sömn. Jag är inte så för metoder och gråt, men han sa att jag måste hjälpa henne att lära sig somna, för hennes och vår skull. Och det lät ju bra.
Sängen flyttades in i hennes rum, och jag la henne vid åtta igår. Hon skrek och jag gick in var femte minut. Hon skrek en timma, hemsk timma! Men sen sov Jon. Och har sovit hela matten i egen säng😊

Nu ska Tilde snart iväg, får hjälpa henne med hår och kläder och allt vad det är😉

Ha en bra dag!
RSS 2.0