Vilken helg...

Hej på er! 

Helgen har varit kul men med en jobbig avslutning...

I fredags var Tilde på barnkalas-disco och sen kollade vi på idol, mysigt och lugnt. I lördags satt jag först färdig och beredd och väntade på möhippa igen😂😂 När det inte blev så var det dags för Tilde att åka iväg, det var läger i kyrkan! Sovsäck och liggunderlag skulle med och spänningen var stor... När jag var liten var jag på samma läger och konceptet har inte ändrats. Samma lekar och t.o.m samma mat, spagetti och köttfärssås till middag😄 och Tilde hade haft lika kul som jag hade för 20 år sen.

Vi andra gick ner till oktoberfest på hotellet. Mamma och pappa var där med, så Ella kunde stå och sova  vid deras bord. Sen fick mamma även Alfons i knät, och han följde med dom hem och sov där. Mysigt..!
Jag hade trevligt där nere men sen vet jag inte vad dom hände! Drack tre glas vin och sen minns jag inte mer. Har ju tagit mig hem med Ella och lagt oss ialla fall... Vaknar på natten och behöver spy, och fortsatte med detta till två igår eftermiddag! Alltså, det var fruktansvärt! Kunde inte röra mig utan att jag behövde kräkas, fick inte ens behålla vatten.. Tio igår kväll fick jag i mig lite fil.. Helt knasigt, det var som att jag var 15 år och hade första fyllan... Fick sen höra att två till vid vårt bord var lika dåliga och också spydde hela natten och dagen igår.. Så antingen var det något som var fel (vi drack vitt vin alla tre, kan det varit typ jäst eller nåt??) eller så blev vi bara för fulla... Men jag brukar kunna dricka tre glas vin utan att balla ur!
Så, heeelt förstörd dag igår, som tur var hämtade Lina Tilde på lägret och körde till dansen och Jenny tog med sig Alfons till barngympan....

Idag var det härligt att vakna och kunna röra sig:) och dricka kaffe och äta frukost som vanligt.

Vill ni se våra små "husdjur"? Sen i våras har vi en igelkott på baksidan som fick ungar.. Och nu är dom ute och går på trädgården varje dag! Så söta!!
Här är två fångade på kort:Dags att ta tag i dagen! 
Kram på er❤️

Sovmorgon!

Idag fick jag sova till kvart över sju! Såå skönt, minns inte när jag sov så länge senast.
Tilde har studiedag så vi tar det lugnt..
Ella sitter pigg i soffan och gnager äpple och kollar Bollibompa med Tilde, innan det är dags för frukost. Ella vaknade med framtänder i förrgår(första tänderna!) , så nu är hon en liten gnagare :)Kram!

Lite nytt

Hej!

Igår kom mamma och pappa hem från semester på Mallorca. Efterlängtade!
Jag hade skickat med en massa euro-mynt och resultatet blev en ny parfym. 

Har även blivit med nya skor. Det är faktiskt Jonny som köpt dom till mig, på Scorett-outleten i Ullared. Rätt storlek och helt min stil❤️Lugna dagar annars, har börjat plugga lite. Måste klara en ny licensiering när jobbet startar igen och kände att jag lika gärna kunde börja läsa nu. Boken är en 400-sidors variant med en massa formler, INTE min grej! Men jag kör på och hoppas på det bästa.


Nu soffläge:)

Ha en fin kväll!
RSS 2.0