Kalas och Slottsskogen

Härlig helg!

I fredag var Jonny iväg. Jag och barnen blev bjudna på grillat hos Collianders, mysigt!!
I lördags åkte vi först till Leya och firade henne på två-årsdagen! Sen vidare till Gbg för att möta upp Jonny. Vi åkte till Slottsskogen och satt där ända till kvällen med Mona, Daniel, Ida, Martin och alla barn. Grillade korv och bara njöt! 
Tidigare på dagen hade Daniel, Martin och Peter o Stefan Löfström sprungit loppet Tough Viking. Kom i mål på en timma, bra jobbat!
Sen fortsatte kvällen hos Ida och Martin..


Ella hängde med katterna...


Idag har vi grejjat, handlat, varit vid glass-caféet och gått långpromenad!Nu avslutar vi dagen med att grilla hamburgare!

Kram❤️


Onsdag

Hej på er!

Ett snabbt litet inlägg!

Påskpromenaden var mysig! Som väntat😉 en hel del folk och fint väder.Barnen har fått nya skor- fotbollsskor till Alfons och vårskor till Tilde. Tack💕Dagens bonus; sötaste sovande bebisen


Ha en bra dag!

Njuter av påsken!

Hej på er!

Vilken påsk! Sommarväder och en massa ledig tid:) skönt!

Sötisar påväg till dagis/fritids i torsdags:


I fredags var lugna gatan. Jonny grillade och vi kollade på Lets Dance.Påskafton tillbringades hos Mona och Daniel och vi startade redan vid två på eftermiddagen med altan-häng:

Sen kom det fler gäster och grillen tändes...

Härlig dag!

Igår var vi bara hemma och röjde ute. Jag och barnen gjorde också årets första besök på Överlidas egna lilla glasskafe: Idag rundar vi av påskfirandet med påskpromenaden på Näset. Byalaget är arrangör och starten är vid sjön mellan tre och fyra.

Hoppas ni har haft en bra påsk!

Kram


RSS 2.0