Glest..

... mellan inläggen!
Vi har försökt ta tillvara varje dag, njuter av sista ledigheten.

Sen sist!

Vi har varit två nätter i Åkulla. Gick en lång skogspromenad, kokade mat på gasolkök och badade i skogssjö. Det har blivit en riktig mulle av mig!😉En dag köpte vi jordgubbar och fika och satt nere vid "vår" sjö och kollade på kanottävling som pågick.

En kväll lagade Jonny mat ute.
Igår var vi hemma och besökte Näset.

Sen igår vid sju var det dags för läkarbesök. Doktorn kunde inte säga vad det var, men vänster ben är betydligt svagare än det andra. Han skrev remiss till magnetröntgen (hjärnan), och antagligen ringer dom och ger mig en tid redan idag eller i morgon. Det han oroade sig för var att mitt känselbortfall inte stämde med hur det blir när nerver "bara" är i kläm, och jag kände t.ex kyla där jag inte borde höra det...?  Hoppas på att jag får en tid till röntgen redan idag.

Kram på er!

Helsingborg och hemma

Hej på er!

Hemma från Helsingborg efter att ha firat 1-årig bröllopsdag!
Middag på en supermysig restaurang, mojitos, bubbel och god mat. Mina bröder Conny och Benny semestrade i samma stad så dom kom förbi och sa hej😊

Vi sov på Marina Plaza. Tyvärr missade vi turandet, jag och Jonny jobbade igår, men det tar vi nästa gång😉
Mona har fler kort, så jag visar mer senare..!

Idag hämtade vi hem finaste barnen💗 tack mamma och pappa för all hjälp!
Här hemma har vi haft det såå mysigt... Bakat, plockat bär, skruvat ihop hammock... Just nu pågår grillning🌺Benets status är oförändrat... Har faktiskt fått tid till en neurolog, på onsdag, genom sjukvårdsförsäkringen jag har. Hoppas såklart att jag ska slippa utnyttja tiden..

Kram!
RSS 2.0