Dejt💙

Världens mysigaste kväll igår😍

Vi lämnade barnen hos Ida och Martin och åkte sen och åt på restaurangen Bistro Italiano. God pasta till förrätt och kalv till varmrätt. Åt länge, riktigt mysigt! Sen såg vi filmen Testament of youth på Bergakungen.
Hemma sent, men det var det värt 😊


Igår på förmiddagen tog jag svängen om Åkulla. Jag och Ella gick en promenad och vattnade blommorna. Löven hade börjat slå ut...!
Till sist: Alfons har börjat läsa bok..! 30 sidor på en dag är inte illa pinkat för en 6-åring. Men så handlar den om Minecraft också😉


Mer kalas...😉

Hej på er!

Lite dvala här på bloggen😉
I slutet av förra veckan var det sjukstuga här hemma, så jag missade både jobb och tjejkväll. Nu i helgen har det varit ännu mer kalas 😜
Alfons var på barnkalas hos Noel i går förmiddag och sen var jag, Tilde och Alfons och firade Leya som fyller tre år🎈 Ella har haft ögoninflammation och fick bli hemma.


Lite lek hos oss efter barnkalaset. Ella drar fram pulkan och vill åka på gräset 😉


Idag har vi mycket på agendan; Tilde har dans, det är avslutning på miniorerna och sen är planen att vi ska till Göteborg och äta middag...! 
När vi hade gift oss fick vi middag för två i bröllopspresent av mina bröder Jörgen och Peter. Nu äntligen ska det bli av! Vi har varit påväg många gånger, men ibland är det svårt att få ihop det.
Men nu så😊

Kram💚
Måste bara visa...

... vad jag fick från en kund idag. Helt oväntat och på helt rätt dag💙 
Vi avslutar denna tisdag med grillat och ett glas vin. Jag har till och med hunnit sola fräknarna lite efter jobbet!☀️ 

Kram
RSS 2.0