Sommardag!

Vilken sommardag vi har idag!

Jag har ledig tisdag och tillbringade förmiddagen i Åkulla. Inte riktigt hunnit fixa där efter vintern.. 
Det var helt helt tyst, inte en bil, gräsklippare, motorsåg eller människor som hördes (sen att Ella pratat konstant är ju en annan sak😉). Bara vinden i träden, fågelkvitter, insekts-surr och-faktiskt- en gök. Underbart! 

I helgen hade vi Mona och Daniel här på fredagen och på lördagen var det både föreningsdag på Hallevi, en tur till Åkulla och besök av Juri☺️
Söndagen var lugn😎 kaninmys och inte så mycket mer🐰
Hoppas allt är bra med er!

💚💚💚

Sen sist

Hej på er!

Tiden rusar och jag hinner inte riktigt med att uppdatera här så ofta... Men ibland så ;)

Förra veckans lediga dag tillbringades med Ella. Hon gjorde sig kalas-fin och vi lekte med gosedjuren.Sen kom stora barnen med kompisar hem...I helgen var sommarvärmen borta och vi stod i Tvärred och frös när Alfons spelade fotboll.
Dagen innan, i fredags, tog Jonny examen! Wee! Ett år av pluggande slutade i bra betyg och att han nu är innovationsutvecklare även på pappret. Kul!

I lördags kväll gick vi in och girade grannen Kristina som fyllde 70 år. Tilde "slängde ihop" några muffins. Den tjejen alltså...Det var allt för nu. Ha en fin dag!
Hemma igen

Hej på er!

Hemma igen! Vi lämnade ett 18 graders Barcelona igår och landade i ett 25 gradigt Sverige😉
Vilka dagar vi haft! En dag på stranden, en turistande, en shopping.. Sangria, tapas, cava och paella. Såå himla kul! Har skrattat mer dessa dagar än jag vet inte när... Bästaste tjejerna 💃💃💃💃

Lite blandade bilder från vår resaTusen tack tjejer för en fantastisk helg! 

Nu är jag hemma hos mina godingar, och det går inte av för hackor det heller❤️❤️❤️

Kram


RSS 2.0