Vaccination

Lilla Tilde är vaccinerad! Åhh så jag har våndats över detta innan.. vet ju hur spruträdd jag själv är och vill inte att hon ska märka det så jag för över det på henne.. Klockan 11 i förmiddags var det dax och det gick faktiskt hemskt bra. Hon var precis rasande, sparkade bvc- tanten och gjorde allt hon kunde för att benet inte skulle vara still. Vaccinerad blev hon dock ändå och hon grät massa.. men det som är bra med bebisar är att det räcker med en nappis och lite skojande för att ett litet leende ska komma fram:) Hon somnade på vägen hem och sover än, så jag vet inte riktigt hur hon mår nu. Man får räkna med feber, uppsvullet ben och allmän gnällighet, så vi får väl se.
Hon vägdes och mättes också, och hon är en STOR flicka! Hade gått upp 375g på två veckor och blivit två cm längre, vilket är väldigt väldigt bra. Hon väger nu 6235g och är 62 cm lång. Hon är ganska stabil i nacken, kan sitta en liten kort stund själv och om ett par veckor sa bvc-Ingela att vi får börja med gröt och smakportioner.. så himla kul, nu börjar det hända saker!
Älskar mitt lilla pyre så mycket....

Trött efter tremånaders- vaccinet...:

Trött efter tremånaders- vaccinet...


I går var jag och Ida på en liten roadtrip till Kinna. Himla mysigt! Sen hade jag Jonny och Gabbe mys med film och ost och kex. Hehe romantiken hägrar..

Ska förövrigt börja spinna. 10 December är det dax och jag är säker på att jag kommer svimma för så otränad som jag är nu har jag aldrig varit! Hoppas det finns sjukvårdare i Holsjunga skolas idrottshall=)

Karin förresten: det blir svårt för mig att komma ner på lördag! Hade inte en tanke på att det var samma dag som fotbollen har avslutningsfest här i Överlida! Men jag och Tilde kommer ner en annan dag innan jul så får vi ta fika med peppisar och lussisar då:)

Och som alla nu förstod; på lördag är det fotbollsavslutningsfest. Jonnys mamma och pappa ska vara barnvakt åt Tilde. I morn ska jag förövrigt pynta med adventsljusstakar och så ska mina nya gardiner upp! Lite nervös, dom är nog lite extrema men jag blev kär... lägger ut bild på resultatet sen ialla fall!

Puss så länge!
RSS 2.0