Stödbälte och tentaplugg...

Hej på er!

Idag sitter jag nere i källaren och pluggar till tenta istället för att vara ute i solen. Men jag ska inte klaga, snart börjar mitt drygt ett-åriga sommarlov! Underbart.

Idag kom stödbältet jag beställde för ett tag sen med posten. Det är ett bälte som man fäster under magen och som hjälper vid foglossning, som jag tyvärr har fått denna graviditeten. Har bara haft på det en stund, men känslan är så skön! När man är gravid så ökar rörligheten i lederna runt bäckenet, för att förlossningen ska bli genomförbar. Men vid foglossning så luckras lederna upp lite väl bra... inte ett dugg farligt, men det gör väldigt ont! Stödbältet hjälper liksom till att "hålla ihop" alla leder. Kommer att användas flitigt fram till 12 Juli.

Ägnar annars kvällarna åt att piffa barnrum. Längtar så otroligt efter pyret, bebisen är med i drömmarna på nätterna. Vissa drömmar är dock mer sjuka än mysiga, men det är en annan historia...=)
Tilde hjälper till att piffa bebisens rum på sitt lilla vis: jag gör i ordning, hon plockar ut grejjerna igen. Hon är lite skeptisk till att hennes bebis-saker inte är kvar inne på hennes rum, så ibland tar hon helt enkelt tillbaka det hon anser är hennes ägodelar. Vet dock inte riktigt vad hon har tänkt att använda babygymmet och hoppgungan till! :D

Bebisrum:

Till Tilde hade vi ju inget riktigt skötbord, så nu blev det till att hitta ett fint till bebben. Detta köpte jag på blocket, det är ett vitmålat "sniglar" skötbord från Ikea. Mamma hjälpte mig sedan att sy skynket runt. Bra att gömma blöjor och tvättlappar bakom!
image593

Har börjat rensa så smått bland kläderna Tilde hade som nyfödd. Jag har ju sparat precis allt och vissa saker ser ut som nya, små-bebbar sliter inte på kläderna precis! De jag plockat ut här är de i str 50 som passar varesig det blir en pojke eller flicka.
image594


Ha en trevlig helg och sola lugnt!

RSS 2.0