Januari snart slut!

Hej på er!

Det nya året har rivstartat, och jag kan knappt tro att det snart har gått en hel månad!
Alfons har börjat krypa och sätta sig själv, så nu är det fullt upp vill jag lova. Ibland tappar jag bort honom här hemma, då har han krypit in under en säng eller gömt sig under bordet=) Han har också börjat äta riktig mat, både gröt och pureér. Nu är han verkligen en riktig liten kille och trots att tiden knappast räcker till är det väldigt mysigt.

Tilde förändras också hela tiden. Pratar mer, berättar sagor för oss och kan leka själv med sina dockor. Hon har också skaffat sig en låtsas kompis, Stefan. Han bor på hennes rum, och dom leker med varandra. När vi åker iväg någonstans får han dock stanna hemma, då ligger han oftast och sover i hennes säng. Måste erkänna att jag tyckte det var lite otäckt först, men nu har jag vant mig vid att Stefan bor hos oss ett tag=)

Sedan sist har det varit både kalas och tjejkväll i Varberg. Kalaset var för Maja och Alma, Tildes tvilling- kusiner som fyllde fyra år förra lördagen, och tjejkvällen var hos Ida, hon bjöd mig, Mona, Emma och Mari på mat. Vi satt och pratade hela kvällen, mysigt!

Alma och Maja blåser ljus. Varsin tårta hade dom förstås!


Storasyster Ida och Tilde:


Alfons och Tilde var finklädda


Jag kan även berätta att hela familjen har börjat gå ut och gå! Det har hållt en månad nu ialla fall, vi går en runda på fem kilometer nästan varje dag. Så här mysigt har vi det då:Ha det så bra allihop!
RSS 2.0