Våffeldag och tidsomställning

Godmorgon!

Idag vaknade jag inte av klockan och inte av barnen, utan av mig själv! Utvilad! Ibland glömmer jag bort hur det känns!:)
Nu dom senaste veckorna har jag varit mer död än levande. Kan sova hur mycket som helst!! Men men, det är så det är i början när man är gravid.. men jag hade nästan glömt bort HUR trött man faktiskt blir!

Sen det här med drömmar.. jag drömmer massa allmänt otäcka grejer och minns mycket mer än vanligt. I natt har jag både varit i Thailand utan pengar med Rondny da Silva (ni som ser Big Brother kanske förstår att det var en mardröm) och blivit jagad av en med ett järnspett som dödade en massa folk.. Försökte gömma mig och ringa polisen men ingen hjälpte mig.. Vad kommer sånt ifrån liksom?!

Tildisen har fortfarande jätteont. Jag ringde 1177 igår, men där förstod jag att det inte var någon idé att ta sig till akuten. Tre dagar måste hon ha haft vita prickar innan det ens övervägs att ge penicillin. Så enligt henne skulle vi bara fått åka hem igen.
Jag förstår att man inte kan skriva ut Kåvepenin till höger och vänster, men ibland så ser jag inte vittsen med att fördröja något som är så uppenbart! Jaja, får bli vårdcentralen i morgon istället!
Då ska jag även på inskrivning på BVC! Lite senare än man brukar, men det beror på att jag är lite extra kontrollerad denna gången och redan varit i Borås och fått göra två ultraljud. 3 april ska jag dit igen, på mammas födelsedag. Känns bra att vara lite extra bevakad!

Idag blir det våfflor, såklart, sen ska vi sätta ut utemöbler och njuta i solen!

En bild från gårdagens grillning:Trevlig söndag!

RSS 2.0