Vilken helg...

Hej på er! 

Helgen har varit kul men med en jobbig avslutning...

I fredags var Tilde på barnkalas-disco och sen kollade vi på idol, mysigt och lugnt. I lördags satt jag först färdig och beredd och väntade på möhippa igen😂😂 När det inte blev så var det dags för Tilde att åka iväg, det var läger i kyrkan! Sovsäck och liggunderlag skulle med och spänningen var stor... När jag var liten var jag på samma läger och konceptet har inte ändrats. Samma lekar och t.o.m samma mat, spagetti och köttfärssås till middag😄 och Tilde hade haft lika kul som jag hade för 20 år sen.

Vi andra gick ner till oktoberfest på hotellet. Mamma och pappa var där med, så Ella kunde stå och sova  vid deras bord. Sen fick mamma även Alfons i knät, och han följde med dom hem och sov där. Mysigt..!
Jag hade trevligt där nere men sen vet jag inte vad dom hände! Drack tre glas vin och sen minns jag inte mer. Har ju tagit mig hem med Ella och lagt oss ialla fall... Vaknar på natten och behöver spy, och fortsatte med detta till två igår eftermiddag! Alltså, det var fruktansvärt! Kunde inte röra mig utan att jag behövde kräkas, fick inte ens behålla vatten.. Tio igår kväll fick jag i mig lite fil.. Helt knasigt, det var som att jag var 15 år och hade första fyllan... Fick sen höra att två till vid vårt bord var lika dåliga och också spydde hela natten och dagen igår.. Så antingen var det något som var fel (vi drack vitt vin alla tre, kan det varit typ jäst eller nåt??) eller så blev vi bara för fulla... Men jag brukar kunna dricka tre glas vin utan att balla ur!
Så, heeelt förstörd dag igår, som tur var hämtade Lina Tilde på lägret och körde till dansen och Jenny tog med sig Alfons till barngympan....

Idag var det härligt att vakna och kunna röra sig:) och dricka kaffe och äta frukost som vanligt.

Vill ni se våra små "husdjur"? Sen i våras har vi en igelkott på baksidan som fick ungar.. Och nu är dom ute och går på trädgården varje dag! Så söta!!
Här är två fångade på kort:Dags att ta tag i dagen! 
Kram på er❤️
RSS 2.0